de poshoorn
Bel: (0)43-3217334

TERRAS

Eén van onze grote troeven is ons bruisende en gezellige terras, midden in Wyck. Hier kun je genieten van een kop koffie, ontbijt, lunch, diner of borrel. 

Voor lunch, borrel of diner

Speciaal voor grotere groepen hebben we toffe picknickbanken laten ontwerpen, waaraan je met 12 tot 24 mensen kunt borrelen. Zowel hoog als laag hebben we altijd een fijn plekje om plaats te nemen na een dagje sightseeing Maastricht, een fietstour door het Limburgse heuvelland of na een lange dag school of werk. 

Zonnig terras

Het leuke van ons terras is dat het precies tussen Wyck en Centraal Station Maastricht ligt. Hierdoor is er altijd een gezellige levendigheid van inwoners, winkelaars, dagjesmensen, toeristen en zakenlui. Zonder dat het oorverdovend druk is. Gezellige drukte, dus. Wanneer de zon schijnt, zit je hier bovendien meer dan goed. Van ’s morgens tot ’s avonds. Reserveer jouw plekje op ons terras.

borrel maastricht
lunchen maastricht

De perfecte uitvalsbasis voor Maastricht en omgeving

Ons terras is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Maastricht. Struin door de straatjes van Wyck, kijk uit over de Maas, bezoek de Onze Lieve Vrouwebasiliek en het Vrijthof. Geniet op woensdag- en vrijdagochtend van de levendigheid van de weekmarkt op de Markt naast het Stadhuis, dompel je onder in de prachtige boekhandel Dominicanen. Waar je ook vandaan komt uit de stad, ons terras bevindt zich altijd op loopafstand. Binnen een paar minuten sta je bovendien op het station, waar je de trein of de bus kunt pakken naar de rest van Limburg. Genoeg te doen, zien en ontdekken, met als gezellige uitvalsbasis en vaste waarde De Poshoorn.