de poshoorn
Bel: (0)43-3217334

over de poshoorn

De Poshoorn wordt gerund door een team van zo’n veertig horecaprofessionals. Gedreven hospitality mensen die alles uit de kast halen om het jou naar de zin te maken. Simpelweg omdat dit hun passie is. Die passie wordt aangedreven door Yves Mullenders, selfmade horecaondernemer met een drive voor gastvrijheid en innovatie.

Sfeer, kwaliteit en comfort

Yves ontdekte de liefde voor het hospitalityvak zo’n twintig jaar geleden toen hij bij De Poshoorn begon als student. Ondertussen studeerde hij marketing en communicatie. Deze twee skills combineert hij nu als eigenaar van De Poshoorn, nadat hij de afgelopen twintig jaar zijn professionele ervaring vergrootte als uitbater van meerdere horecazaken in Maastricht. Door heel goed te kijken naar sfeer, kwaliteit en comfort, weet hij verschillende doelgroepen aan zich te binden. Van jong tot oud en van toerist tot local. 

de-Poshoorn-23-05-24-Social-Media-30
stadsherberg maastricht

Unieke combinatie van authenticiteit en hedendaagsheid

“Ik hou van uitdagingen, ontwikkelen, innoveren. Hoewel De Poshoorn een authentiek en historisch pand is, betekent dit niet dat je professioneel stil moet blijven staan. Het draait om die unieke combinatie van authenticiteit en hedendaagsheid, vind ik. En hier neem ik mijn medewerkers zoveel mogelijk in mee. Iedereen die zich wil ontwikkelen binnen het horecavak krijgt hiervoor de kans en dit zie je terug in de sfeer en de kwaliteit van De Poshoorn.”

“Mijn doel was om een Poshoorn family te creëren en die hebben we inmiddels. Mensen vinden het leuk om hier te werken en dat stralen ze ook uit. Veel van onze medewerkers werken hier al sinds ik de zaak overnam in 2017. Als een geoliede machine maken zij van De Poshoorn een succes en dé plek in Maastricht waar onze gasten eveneens die familiale en gezellige sfeer terugvinden. Huiselijkheid in de bruisende city!”