de poshoorn
Bel: (0)43-3217334

De stadsherberg

In het bruisende Wyck, midden in het centrum van Maastricht en op steenworp afstand van Centraal Station Maastricht, ligt Stadsherberg De Poshoorn. Een karakteristiek, gezellig en tegelijkertijd modern hotel, eet- en borrelcafé, waar huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht bovenaan staan. Het sfeervolle authentieke pand is met haar tijd meegegaan, waardoor je bijzonder kunt overnachten en tegelijkertijd comfortabel thuiskomt. Als in die knusse herberg van vroeger, maar wél anno nu. Hier vind je als zakelijke reiziger of tijdens een weekendje weg, alle comfort die je nodig hebt. 

Lekker slapen, goed ontbijten, lunchen, borrelen en dineren

De Poshoorn is gevestigd in een van de oudste panden van Maastricht en dat zie en voel je overal om je heen. Of je nu samen bent, met een groep of alleen op citytrip of zakenreis, het knusse huiskamergevoel is altijd aanwezig. Vanuit onze elf recent gerenoveerde kamers van diverse groottes kijk je direct op het gezellige Wyck. Daal je de trap af, stap je meteen de gezellige brasserie binnen. Hier kun je genieten van een goed ontbijt, lekkere lunch, borrel en diner. Ook op ons uitgebreide terras, overigens. 

overnachten maastricht 4 personen
cafe wyck

De perfecte locatie voor een dagje Maastricht

Niet alleen de uitstraling van het pand maakt De Poshoorn uniek, ook de locatie is bijzonder. In nog geen vijf minuten loop je van Maastricht CS naar onze stadsherberg, direct in het gezellige Wyck met tal van leuke boetiekjes. Vijf minuten later sta je al op de Sint Servaesbrug die over de Maas naar het andere deel van het stadscentrum leidt, met onder meer het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein. Parkeren kan heel dichtbij in één van de parkeergarages, P&R Maastricht Centraal Station of P+R Maastricht Noord (Q-park De Colonel is de dichtstbijzijnde gelegenheid). Kom je met de fiets? Ook dit is geen probleem. Onder het centraal station biedt de gemeente Maastricht een overdekte en beveiligde fietsenstalling aan.