de poshoorn
Bel: (0)43-3217334

PROEFLOKAAL

Ons proeflokaal is wel een beetje de huiskamer en suite van De Poshoorn. Nét even wat meer privacy en toch diezelfde sfeer, beleving en gastvrijheid zoals in het hotel en de brasserie. Het proeflokaal is een gezellige ruimte met plek voor zo’n twintig personen, zodat je in een intieme setting met elkaar kunt genieten van een unieke diner- en borrelervaring.

Onze arrangementen zijn alleen vooraf te boeken.

Wijn- & Bierproeverijen

In het Poshoorn Proeflokaal organiseren we onze bier- en wijnproeverijen, kleinschalige feesten, zakelijke evenementen, walking dinners, borrels, babyshowers en quiz diners. Arrangementen voor iedere smaak en ieder budget. Ben je op zoek naar een originele locatie voor evenementen in Maastricht met vrienden, familie of zakenrelaties? Neem dan contact met ons op.

Het proeflokaal bevindt zich in een apart gedeelte van de brasserie, direct naast de keuken, waar alle bites en gerechten worden bereid. Dit geeft een mooie dimensie aan het lokaal, omdat je bijna letterlijk in de keuken van De Poshoorn kunt kijken, de proeftuin van onze stadsherberg. 

proeflokaal maastricht

DE PROEFLOKAAL-TIPS

Vergaderen in een andere sfeer.

 Genoeg van de eeuwige kantoorruimtes in het eigen kantoorpand? In ons proeflokaal kun je in een volledig andere sfeer heerlijk fris brainstormen. Krijg nieuwe ideeën, andere inzichten, vernieuwde inspiratie of motivatie. Voeg een lunch toe of sluit af met een borrel in het proeflokaal met je eigen tap, de mogelijkheden bieden zich allemaal.

Tot maximaal 12 personen

BIER & BITES

Geniet van vier geselecteerde speciaalbieren van het vat, aangevuld met een luxe borrelplank. Laat je verrassen door wat wij op dat moment op het vat hebben en de bites die hier perfect bij passen. 

Een proeverij van 4 verschillende speciaal bieren (0,15 cl per glas) met bijpassend hapje.

Te reserveren vanaf 8 tot 20 personen.

€25,- per persoon, inclusief de borrelplank.

BIER & SPIJS

Een bierdiner, daar worden wij wel blij van en we denken onze gasten ook! In ons proeflokaal bieden we daarom ruimte voor groepen tot twintig personen om deze experience te komen ervaren. Kies één van de twee Bourgondische menu’s: ‘Proef het Zuiden’ of ons ‘Poshoorn’ menu. Ieder gerecht heeft zijn eigen bijpassende bier. Laat je verrassen door onze biersommelier met de heerlijkste combinaties.

Proef het Zuiden incl. speciaalbier €42,- per persoon

Poshoorn-menu incl. speciaalbier €50,- per persoon

Burger & Beers

Een assortiment van onze 4 heerlijke burgers. Waaronder een Pulled pork burger, onze Poshoorn burger, een Vegetarische Falafel burger en Vis burger. Alle burgers worden geserveerd op een brioche broodje van So Delicious verderop in de straat. 

Dit arrangement is inclusief verse frietjes met mayo en een groene salade, 5 tappilsjes of 3 speciaalbieren van de tap

€35,- per persoon

BierBitesQuiz

Een barbecue, maar dan anders. Geniet met vrienden van een quiz met thema naar keuze, onder het genot van pils of speciaalbier en hapjes.

10 pils incl. hapjes €35,- p.p.
4 speciaalbieren incl. hapjes  €26,- p.p.

(Dit is exclusief Quiz-prijs en gaat in overleg ivm groepsgrootte en eventuele persoonlijke wensen.)

Onze arrangementen zijn alleen vooraf te boeken.

WALKiNG DINNER OF ZAKELIJK

Iets te vieren en wil jij jouw gasten in de watten leggen met heerlijke hapjes tijdens de borrel? Wij serveren diverse hapjes en kleine gerechtjes in de vorm van een walking dinner. Te reserveren voor groepen van 25 personen of groter.  

Of ben je op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Maastricht? Ook dan zit je goed bij De Poshoorn. Wij bieden verschillende mogelijkheden waarbij zakelijke besprekingen samensmelten met culinaire verwennerij. In onze vergaderruimte kun je ongestoord meeten, nieuwe marketingplannen smeden en strategieën uitwerken, met passende hapjes en drankjes. Van kleinschalig tot complete vergaderarrangementen op maat. Daarnaast hosten we bedrijfsfeestjes en teamuitjes. Profiteer van een ontspannen omgeving, gastvrijheid en heerlijke culinaire versnaperingen die je bijeenkomst naar een hoger niveau tillen. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze arrangementen zijn alleen vooraf te boeken.

vergaderen maastricht