Ons proeflokaal

Bier, vrienden of familie, gezellige collega’s en iets lekkers te eten of borrelen erbij. Wat wilt een mens nog meer. 

Heb jij een gelegenheid of gewoon omdat het gezellig is en op zoek naar een leuke ruimte waar je niet zit weggestoken!
Dan is ons proeflokaal de uitgelezen locatie. Als verlengde van de zaak, met dezelfde muziek en de deur open.. of de deur dicht en wat meer privacy.
Borrelen, dineren of vergaderen, een verjaardag, personeelsfeestje, babyshower of borrel.. de mogelijkheden bieden zich allemaal. Zie al de nodige informatie onderstaand of neem contact op met Stephanie voor meer informatie als je vragen hebt. Info@poshoorn.nl

Vergaderen

Vergaderen in een andere sfeer. Genoeg van de eeuwige kantoorruimtes in jullie eigen pand. In ons proeflokaal kun je in een volledig andere sfeer heerlijk fris brainstormen, krijg nieuwe ideeën, andere inzichten, vernieuwde inspiratie of motivatie. Tot Max. 12 personen.

Voeg een lunch toe of sluit af met een borrel in het proeflokaal met je eigen tap, de mogelijkheden bieden zich allemaal.

Mail ons voor meer informatie

Bier & Bites

4 geselecteerde speciaalbieren van het vat aangevuld met een luxe borrelplank

Hierbij zit je in ons proeflokaal en geniet je van 4 verschillende type bieren die wij op dat moment op het vat hebben. Dit kunt u reserveren vanaf 8 tot 20 personen in ons proeflokaal.

€25,- per persoon inclusief de borrelplank

Bier & Spijs

Een bierdiner worden wij wel blij van. In ons proeflokaal hebben wij ruimte voor groepen tot 20 personen.

Kies 1 van beide menu’s uit ‘Proef het Zuiden’ of ons ‘Poshoorn’ menu. Iedere gerecht heeft zijn eigen bijpassende bier, laat je verrassen door onze biersommelier met de heerlijkste combinaties.

Proef het zuiden incl speciaalbier €42,- per persoon

Poshoorn menu incl speciaalbier €50,- per persoon

Mail voor de menu’s en jouw groepsreservering naar info@poshoorn.nl

BierBitesQuiz

Een BBQ maar dan anders. Geniet met je vrienden van een Quiz met thema naar keuze onder het genot van pils of speciaalbier en hapjes.

10 pils incl hapjes €35,- p.p.
4 speciaalbier incl hapjes  €26,- p.p.

Dit is exclusief Quiz prijs en gaat in overleg ivm groepsgrootte en eventuele persoonlijke wensen.

Walking Diner

Iets groters te vieren en wil jij jouw gasten in de watten leggen met heerlijke hapjes tijdens te borrel. Wij serveren ook diverse hapjes en kleine gerechtjes in de vorm van walking diner. Dit kun je reserveren voor groepen van 25 personen of groter. Neem contact op voor de mogelijkheden info@poshoorn.nl