Eten

Gezellig, comfortabel & bourgondisch genieten
Met vrienden, familie of collega’s op stap in Maastricht? Stadsherberg de Poshoorn heeft een ruim aanbod aan lokale producten en regionale speciaalbieren, deze Limburgse pareltjes bieden wij voor groepen aan in de vorm van bourgondische arrangementen. Maak je dagje Maastricht daarom compleet en proef Limburg!

Limburgse vlaai & Blanche Dael

Wat is er nu meer Limburgs dan een stukje vlaoi? Een kopje koffie of thee van het Maastrichtse Maison Blanche Dael misschien. Geniet van een vers stukje vlaai met een koffie of thee naar keuze (koffies met likeuren uitgesloten) voor €6,75 per persoon.

Onze luxe Poshoorn lunch

Onze luxe Poshoorn lunch bestaat uit een keuze uit drie huisgemaakte soepen (tomaten, gegratineerde uien of de wisselende dagsoep) en een schaal vol luxe belegde spelt broodjes of wraps. De samenstelling van die schaal kun je zelf samen stellen als er bepaalde ingrediënten minder gegeten worden, of je kunt het aan ons overlaten dan krijg je van alles even veel. Je hebt daarbij keuze uit rundercarpaccio en valdieu met walnoten & honing op spelt-broodjes. De wraps zijn belegd met gerookte zalm en roomkaas en de andere met kip, champignons, spek & een uitje en cocktailsaus.

Onze luxe Poshoorn lunch kost €17,50 per persoon.

Onze herberg lunch

Onze herberg lunch bestaat uit een keuze uit twee huisgemaakte soepen (tomaten of de wisselende dagsoep) en een schaal vol belegde broodjes en wraps. De samenstelling van die schaal met broodjes, maak je zelf als er bepaalde ingrediënten niet gegeten worden, mocht iedereen alles lekker vinden dan krijg je van alles evenveel in aantallen. Je hebt daarbij de keuze uit spelt broodjes met ham, kaas, kruidenkaas met komkommer en huisgemaakte tonijnsalade. De wrap is belegd met avocadospread en feta. Onze herberg lunch kost €14,50 per persoon.

Chicks, ribs & burgers

Voor iedereen die wel houdt van een goed stukje vlees: een grote schaal met chicken wings, malse spareribs en overheerlijke halve, Poshoorn hamburgers. Bij deze chicks, ribs & burgers worden diverse sausen, frites en salade geserveerd.

Trek in meer? Je kunt de chicks, ribs & burgers uitbreiden door er een Poshoorn XXL Borrelplateau als voorgerecht aan toe te voegen. Deze zijn gemaakt om te delen. Het chick, ribs & burgers arrangement kost €21,50 per persoon of €28,50 inclusief een voorgerecht.

Proef het Zuiden menu’tje

Zin in een avond onbezonnen tafelen? Wij serveren een mooi driegangenmenu met bourgondische streekgerechten en lokale producten.

Onze menu’s zijn te nuttigen voor €28,50 p.p. of het luxere menu voor €36,50 p.p.

Mail ons voor meer informatie op info@poshoorn.nl