Eten

Gezellig, comfortabel & bourgondisch genieten
Met vrienden, familie of collega’s op stap in Maastricht? Stadsherberg de Poshoorn heeft een ruim aanbod aan lokale producten en regionale speciaalbieren, deze Limburgse pareltjes bieden wij voor groepen aan in de vorm van bourgondische arrangementen. Maak je dagje Maastricht daarom compleet en proef Limburg!

Limburgse vlaai & Blanche Dael

Wat is er nu meer Limburgs dan een stukje vlaoi? Een kopje koffie of thee van het Maastrichtse Maison Blanche Dael misschien. Geniet van een vers stukje vlaai met een koffie of thee naar keuze (koffies met likeuren uitgesloten) voor €5,50 per persoon.

Onze luxe Poshoorn lunch

Onze luxe Poshoorn lunch bestaat uit een keuze uit drie huisgemaakte soepen (tomaten, gegratineerde uien of de wisselende dagsoep) en een schaal vol luxe belegde broodjes. De samenstelling van die schaal met broodjes, stel je zelf samen. Je hebt daarbij keuze uit rundercarpaccio, gerookte zalm, huisgemaakte tonijnsalade, serranoham en brie met walnoten & honing. Onze luxe Poshoorn lunch kost €14,50 per persoon.

Onze herberg lunch

Onze herberg lunch bestaat uit een keuze uit twee huisgemaakte soepen (tomaten of de wisselende dagsoep) en een schaal vol belegde broodjes. De samenstelling van die schaal met broodjes, maak je zelf. Je hebt daarbij de keuze uit ham, kaas, lokaal gehaktbrood, kruidenkaas met komkommer en huisgemaakte tonijnsalade. Onze herberg lunch kost €11,50 per persoon.

Chicks, ribs & burgers

Voor iedereen die wel houdt van een goed stukje vlees: een grote schaal met halve kippetjes, malse spareribs en overheerlijke halve, Poshoorn hamburgers. Bij deze chicks, ribs & burgers worden truffelmayonaise, cocktailsaus, American BBQ saus, potato wedges en salade geserveerd.

Trek in meer? Je kunt de chicks, ribs & burgers uitbreiden door er een met een vis, vlees of Poshoorn plateau als voorgerecht aan toe te voegen. Deze zijn gemaakt om te delen. Het chick, ribs & burgers arrangement kost €21,50 per persoon of €26,50 inclusief een voorgerecht.

Proef het Zuiden menu’tje

Zin in een avond onbezonnen tafelen? Wij serveren een mooi driegangenmenu met bourgondische streekgerechten en lokale producten.