Lekker slapen & goed ontbijten

Stadsherberg de Poshoorn is een knusse stadsherberg met elf slaapkamers, gevestigd in een van de oudste panden van Maastricht. Onze kamers hebben diverse grootten en zijn dus beschikbaar voor verschillende gezelschappen: of je nu alleen, met een geliefde, familie, het hele gezin of een hele vriendengroep naar Maastricht komt, bij Stadsherberg de Poshoorn is er plek voor jou!

Weekendarrangement

Weekendje Maastricht en voor de Poshoorn gekozen? Boek de zondagnacht als extra nacht met €10 voordeel. Op maandagochtend trakteren we, zodra de bakker is langs geweest, op vers gebrande koffie en verse vlaai.

Midweekendarrangement

Boek jij je kamer bij de Poshoorn voor een doordeweekse dag? Vanaf twee nachten krijg je van ons €5 korting per nacht, vanaf drie nachten zelfs €10 per nacht.

Maastricht Midweekend special

In samenwerking met Visit Maastricht bieden wij tussen zondag en donderdag een Maastricht Midweekend special aan. Tijdens het midweekend geniet je van late check-out, kopje koffie met een vers stukje vlaai, gratis upgrade van een budgetkamer naar een standaardkamer (indien de beschikbaarheid dit toelaat) en een gratis stadsgids.