Bier en spijs

(Speciaal)bier met bijpassende spijs, tekst en uitleg
Wie houdt er nu niet van een heerlijk glaasje speciaalbier? Onze bier en spijs plankjes bestaan uit vier proefglaasjes speciaalbier met bijpassende hapjes. Ideaal om een avondje bij weg te zakken, in het café of op ons zonovergoten, altijd gezellige, terras.

Brand & spijs

Vier proefglaasjes met Brand-bieren, doorgaans Brand UP, Weizen, Imperator en het seizoensbier, met vier gangen aan bijpassende hapjes. Per twee personen, €17,50 per persoon.

Craft & spijs

Twee speciaalbieren van Jopen gaan de strijd aan met twee speciaalbieren van Bird Brewery. Van beide brouwerijen proef je een IPA, daarnaast een quadrupel en een scotch ale. Geserveerd met vier gangen aan bijpassende hapjes. Per twee personen, €19,50 per persoon.

Subite & spijs

Fruitige en zure bieren, met een feminine touch. De Mort Subite blond, white, gueuze en kriek. Geserveerd met vier gangen aan bijpassende hapjes. Per twee personen, €15,50 per persoon.

Bob & spijs

BOB maar toch gezellig meeproeven? Geen probleem! Het BOB & spijs menu bestaat uit drie alcoholvrije bieren. Ook het BOB & spijs menu wordt geserveerd met bijpassende hapjes, en is verkrijgbaar voor €14,50 per persoon.